BLOG

10 užitočných tipov na stravovanie

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

Či už držíte diétu, alebo dokonca uvažujete o tom, že sa do toho púsťate, pre úspech treba pamätať na niekoľko vecí.

1. Pravidelná výživa

Rozvíjajte optimálne, vyvážené a pravidelné stravovacie návyky, pri ktorých je dôležité zohľadniť kvantitu aj kvalitu. To sú dva najdôležitejšie prvky efektívneho chudnutia, a nie kombinácia pôstu a veľa športu, ako veľa ľudí verí.

2. Venujte pozornosť harmonogramu

Snažte sa jesť každý deň v rovnakom čase. Dve hodiny pred spaním pite iba tekutinu bez cukru!

3. Nakupujte s rozumom!

Pred nákupom si prečítajte energetickú hodnotu a nutričné zloženie na obale, aby ste si nekupovali potraviny ktoré spôsobujú kilá navyše.

IdealBody®

4. Dávajte pozor na množstvo

Pôst nevedie k výsledkom, v skutočnosti poškodzuje vaše zdravie, preto sa mu treba vyhnúť. Nejedzte sa do sýtosti, pretože to zníži účinnosť diéty. Ak vás voda omrzí, môžete denne vypiť pohár ovocného alebo zeleninového džúsu bez pridania cukru. Môžete tiež piť citrónovú vodu a nediuretický čaj.

5. Dajte si kávu s pokojným srdcom

Varená káva je počas diéty povolená, odporúčame ju však konzumovať so sladidlom a trochu mlieka. Kvôli diuretickému účinku kávy sa po káve oplatí vypiť veľký pohár vody. Snažte sa znížiť spotrebu kávy na maximálne 2 kávy denne!

6. Aj s ovocím opatrne

Počas diéty znížte príjem ovocia čo najviac, pretože väčšina obsahuje množstvo cukru. Ak konzumujete, tak počítajte svoj denný povolený príjem kalórií a ak je to možné, skonzumujte ich v prvej polovici dňa. Vyberte si ovocie s nízkym obsahom cukru:

Príležitostne povolené ovocie počas diéty v malom množstve:

IdealBody®
Ovocie, ktoré sa počas diéte neodporúčajú:

IdealBody®

7. Namiesto cukru

Pri diéte sa striktne vyhýbajte cukrom a nikdy nerobte výnimky. Pýtate sa prečo? Ukazujeme: 1 čajová lyžička bieleho, hnedého a trstinového cukru má kalorický obsah 30 kcal, ale brezový cukor a xylovit obsahujú tiež 17 kalórií na čajovú lyžičku.
Sladidlá Canderel, Süssina a Aro sú dobrou voľbou, obsahujú iba 0,05 kalórií na čajovú lyžičku.

8. Vyhýbajte sa alkoholu

Väčšina alkoholov má vysoký obsah kalórií, preto sa vyhýbajte ich konzumácii počas diéty. Ak si to príležitosť stále vyžaduje, vypite 1 dl suchého šampanského alebo vína, pretože ich kalorický obsah sa pohybuje od 65 do 80 kcal, na rozdiel od napríklad 1 dl sladkého bieleho vína, ktoré obsahuje 100 kalórií, alebo pohár piva, ktoré má 240 kalórií.
30-dňová diéta Idealbody obsahuje aj podrobnú kalorickú tabuľku druhov alkoholu, ktorú môžete kedykoľvek skontrolovať.

9. Ak túžite po sladkom

Možno si budete chcieť počas diéty dať niečo sladké, ale odporúčame vám nedotýkať sa zdravého sústa, na ktoré ste zvyknutí. Chuť na občerstvenie môže uhasiť aj zeleninové sústo, ktoré momentálne nemusí znieť príliš dobre, ale verte mi, že stojí za to venovať mu pozornosť.

10. Diéta s Idealbody je recept na rýchly úspech

Ak nechcete jesť len smoothie, potom je pre vás 30-dňová Idelbody diéta ideálnym riešením, pretože v tomto programe môžete dosiahnuť rýchle a veľkolepé výsledky kombináciou pevných jedál a smoothies.
Môžete do nej skočiť bez ohľadu na nadváhu a bez pauzy to opakovať, kým nedosiahnete požadovaný cieľ. Nemusíte počítať kalórie a nemusíte hádať ani diétne menu, pretože vám pošleme vzorovú brožúru o diéte na celých 30 dní so všetkými receptami.

„Nikdy som nebola štíhla postava, ale tehotenstvo, práca spojená s cestovaním do zahraničia a nepravidelný životný štýl zabrali toľko, že som si už sama niesla 20 kíl nadváhy. Bolo načase, aby som sa zmenila a aby môj manžel a deti boli na mňa hrdí a aby som držala s nimi krok počas výletov a túr. Pretože po mojom prvom tehotenstve, po niekoľkých diétach na chudnutie, ktoré mali iba dočasné výsledky, mi diéta Idealbody pomohla získať späť svoju formu, neexperimentovala som teraz s ničím iným. Schudla som 21 kíl za 4 mesiace. Moja postava sa stala normálnou, ľahko sa hýbem, môžem si obliecť akékoľvek oblečenie, a aj moja rodina je na mňa hrdá! “ Monika

IdealBody®

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!