BLOG

Pasce diét

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Schudli ste, ale kilá sa takmer okamžite vrátili? Najnovšia zázračná kúra sľubuje, že sa pomocou nej zbavíte desiatich kíl, no Vám sa podarilo zhodiť iba dve? Chyba nie je vo Vás, ale v diéte! Spoznajte pasce, aby ste vedeli, čo musíte urobiť v záujme trvalého schudnutia.

Plus kilá: vyhodíme ich cez dvere a vrátia sa oknom? 
Neexistuje horšia vec, ako keď ani niekoľkodňové sebatrýznenie neprinesie požadovaný výsledok alebo je výsledok iba dočasný. Zopár príjemných pochúťok a áno, nenávidené vankúšiky sú späť. Ako je možné, že držaním diéty predsa neschudneme, alebo že jej účinok trvá iba po dobu diéty? Čo proti tomu robiť, ako sa dá trvalo schudnúť?
 
Diéty znižujú bazálny metabolizmus
Ľudský organizmus je veľmi múdry: ak dlhodobo konzumujeme menej živín, než by sme potrebovali, začne nás organizmus šetriť: zníži sa bazálny metabolizmus. Tzn. uberie zo svojich potrieb, napr. kým doteraz spotreboval 2000 kalórií energie, teraz mu postačí 1500. Z tohto dôvodu si po skončení diéty všimneme, že „priberáme aj od vody“. Počas programov Idealbody je príjem živín vyvážený. Počas stravovania formou kokteilov konzumujeme špeciálne proteínové výrobky, ktoré vyvinuli výživoví poradcovia tak, aby sme  nášmu organizmu zabezpečili všetky potrebné živiny, vďaka čomu si organizmus nezačne vytvárať zásoby. Ba čo viac! S diétnymi programami Idealbody môžeme napraviť náš metabolizmus, ktorý sme s rozličnými diétami dostatočne zmiatli. Opätovné pravidelné stravovanie pocíti náš organizmus a vráti sa do normálu.

IdealBody®

Počas diéty nechudneme z tuku 
Iba zanedbateľná časť ubudnutých kilogramov spôsobená zníženým príjmom kalórií je skutočný tuk - zostatok je totižto voda, vyprázdňujúce sa  toxíny a čo je najväčší problém: svaly. Organizmus získava dodatočnú energiu najjednoduchšie zo svalov a až potom začne spotrebovávať zásoby tuku. Preto je chudnutie iba zdanlivé: tukové vankúšiky samozrejme zostanú.
Kokteil Idealbody zabezpečí nášmu organizmu 40% príjem bielkovín, vďaka čomu pozastaví úbytok svalstva. 
Organizmus tak bude nútený nahradiť chýbajúcu energiu z tukových tkanív.

Aké je tajomstvo konečného úbytku kíl? 
Nepúšťajme sa do zázračných diét, ktoré prinesú iba sebatrýznenie a nespravodlivý výsledok, s ktorými len škodíme svojmu telu aj duši. Ctime a milujeme aj seba samých tak ako ostatných: nemeňme našu snahu za horkosť a  zdanlivé výsledky  -  obdarujme sa skutočným a trvalým úbytkom kíl, buďme zdravší a atraktívnejší! Idealbody vám pomôže!


 

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!