BLOG Zdroje bielkovín pre zdravé chudnutie Zdroje bielkovín pre zdravé chudnutie Zdroje bielkovín pre zdravé chudnutie

Ktoré zdroje bielkovín podporujú vašu diétu? Ako zdravo a efektívne schudnúť bez hladovania? Tipy a rady pre trvalé chudnutie.

#výživa #zdravie #životný štýl
BLOG Prečo módne diéty nefungujú? Prečo módne diéty nefungujú? Prečo módne diéty nefungujú?

Čo sú to módne diéty a ako ovplyvňujú naše stravovacie návyky? Prečo im neprepadnúť a aké potraviny by sme si mali vybrať pre svoje zdravie?

#výživa #životný štýl
BLOG Jedlo po tréningu: aké sú najlepšie pokrmy? Jedlo po tréningu: aké sú najlepšie pokrmy? Jedlo po tréningu: aké sú najlepšie pokrmy?

Z čoho by malo pozostávať jedlo po tréningu? Aké sú najlepšie jedlá po tréningu? Prečítajte si náš článok a dozviete sa to!

#výživa
BLOG Vianočné menu: od jednoduchých jedál po špeciálne Vianočné menu: od jednoduchých jedál po špeciálne Vianočné menu: od jednoduchých jedál po špeciálne

Niektorí ľudia sú tradicionalisti a uprednostňujú bežné jednoduché vianočné jedlá, iní zasa radi skúšajú nové, špeciálne recepty. Tu je niekoľko skvelých príkladov na obe.

#výživa
BLOG Diétne nápoje: od citrónovej vody cez koktejly po pektín Diétne nápoje: od citrónovej vody cez koktejly po pektín Diétne nápoje: od citrónovej vody cez koktejly po pektín

Jedným z najdôležitejších prvkov úspešnej diéty je konzumácia tekutín. Ale ktoré nápoje sa oplatí vyskúšať a ktorým sa vyhýbať?

#výživa #životný štýl
BLOG Porovnanie najobľúbenejších druhov a typov diét Porovnanie najobľúbenejších druhov a typov diét Porovnanie najobľúbenejších druhov a typov diét

Ktoré sú najobľúbenejšie typy diét a ako ich rozdeľujeme? Pozrime sa na porovnanie!

#výživa
BLOG Najlepšie recepty na bielkovinové koktejly a ich priaznivé účinky na organizmus Najlepšie recepty na bielkovinové koktejly a ich priaznivé účinky na organizmus Najlepšie recepty na bielkovinové koktejly a ich priaznivé účinky na organizmus

Aký je vplyv bielkovín na organizmus, prečo je bielkovinový koktejl skvelým riešením pre zvýšenie hmotnosti aj pre diétu a ako by sa mal pripraviť?

#výživa
BLOG Vedomé zdravé ľahké letné jedlá  Vedomé zdravé ľahké letné jedlá  Vedomé zdravé ľahké letné jedlá 

V letných horúčavách sa ľahko zníži chuť do jedla, netreba však zabúdať na to, že telo potrebuje správne množstvo výživných látok aj v týchto dňoch.
 

#výživa

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

Veselý čaj

40-45 dávok

Máte stresové obdobie? Vypite si šálku veselého čaju každé ráno alebo večer, a budete mať vydarený deň!

8,00 €

Odstrániť

VANILKOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií

Kokteilový prášok s klasickou vanilkovou príchuťou sa vám nikdy nepreje: môžete ho piť samostatne alebo ho môžete ochutiť škoricou, kakaovým práškom alebo arómami bez pridaného cukru.

25,90 €

Odstrániť

Zelený čaj

40-45 dávok

Zelený čaj je veľmi mnohostranný nápoj: povzbudzuje myseľ a telo, podporuje procesy detoxikácie. Už jednou šálkou denne urobíte veľa pre seba!

11,00 €

Odstrániť

BANÁNOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií, BEZLEPKOVÝ

S našim exotickým jemným koktejlom s banánovou príchuťou diéta sa stane potešením! Je bezlepkový, takže ho môžu s dôverou konzumovať aj tí, ktorí sú naň citliví.

25,90 €

Odstrániť

Akcie a typy vo Vašej doručenej pošte

Objednajte online!
Objednajte online! webshop

Vlastníte internetový obchod, fitnes štúdio, drogériu alebo máte obchod s reform potravinami a biopotravinami?

Hľadáme nových obchodných partnerov. Kontaktujte nás na info@idealbody.sk a čoskoro sa vám ozveme!