BLOG

Zrkadlo, zrkadlo to povie, rovnako ženám aj mužom

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Vy ste tá najkrajšia, alebo ten najkrajší! Bude dobré sa na to zvyknúť. Prečo?

Pretože keď po schudnutí pôjdete do obchodu zakúpiť si oblečenie na svoju výrazne tenšiu postavu, musíte znovu nastaviť svoj odhad. Doteraz ste totiž rýchlo zistili, či sú vybrané šaty naozaj dobré na Vašu postavu, či sú dostatočne široké a pohodlné, pričom samozrejme musia aj ťahať oči ostatných. Odteraz sa však oplatí zapamätať si svoje nové rozmery, v opačnom prípade totiž budete musieť otáčať sa medzi kabínkou a regálmi viackrát s rôznymi veľkosťami v rukách ... Len aby Vám vytúžená postava nespôsobila frustrujúce prekvapenia! Pripravte sa na seba!

Rozmery nerozhodujú? Čoby nie!

Hlavne ak by ste si radi sadli s knihou v ruke na preplnenom mestskom autobuse, a medzi cestujúcimi zostáva iba veľmi úzke miesto. Len si sadnite! Verte nám, bez problémov sa zmestíte, aj keď to doteraz nešlo!

Určite nepozerajú na ulici za Vás. Noooo určite nie.

Hlavne ak by ste si radi sadli s knihou v ruke na preplnenom mestskom autobuse, a medzi cestujúcimi zostáva iba veľmi úzke miesto. Len si sadnite! Verte nám, bez problémov sa zmestíte, aj keď to doteraz nešlo!

IdealBody®

Určite nepozerajú na ulici za Vás. Noooo určite nie.
Čoby nie! A necíťte sa preto trápne! Naučte sa byť krásna, veď sama ste sa k tomu dopracovali! Poprechádzajte doma v predsieni!  Cvičte! Nemusíte sa cítiť nepríjemne, veď sa musíte osvojiť nové držanie tela, ľahší pohyb, jemnejšie gestikulácie. Nová postava je spojená s obnovenou, žiariacou osobnosťou.

Ešte jeden prípravný krok pre mužov: Ženy sa na Vás usmievajú na električke?
No samozrejme, veď už nie ste tučný muž, ktorý na nikoho iného nepozerá a ktorý má v ústach nedojedený pagáč, ale elegantný štíhly muž, ktorý dokázal fantastický výkon. Buďte na to hrdý a vytvorte v sebe zdravé sebavedomie. Máte na to dôvod! ;)

Ešte jeden prípravný krok pre ženy: Zmysel pre humor je poklad, ale nemusíte k tomu aj hrešiť!
Máte krásnu, štíhlu postavu a žiarite ženskosťou! Preto znie čudne, ak chrápete keď sa usmievate alebo hlasito poviete svoj názor kolegom, pričom ich potľapkávate po pleci. Priznajte sa, štýl Melissy Mccarthyovej má svoje korene v silnej kompenzácii, a robí to výborne. Keby sme však videli takto sa správať Natalie Portmanovú, boli by sme nepríjemne prekvapení. Však? Nuž, Vy už budete patriť do tej druhej kategórie, a je dobré si to uvedomiť!

Teraz, keď ste už pripravený na pozitívne zážitky, nič iné nezostáva, len si vybrať program Idealbody, ktorý Vám najlepšie pristane!

Chceli by ste schudnúť pomalším tempom, kombinujúc chutné kokteily so stravou, alebo chcete pokračovať v diéte viacnásobne po sebe?

Tak sa rozhodnite pre náš 30 dňový program Idealbody!

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!