BLOG Porovnanie najobľúbenejších druhov a typov diét Porovnanie najobľúbenejších druhov a typov diét Porovnanie najobľúbenejších druhov a typov diét

Ktoré sú najobľúbenejšie typy diét a ako ich rozdeľujeme? Pozrime sa na porovnanie!

#výživa
BLOG Najlepšie recepty na bielkovinové koktejly a ich priaznivé účinky na organizmus Najlepšie recepty na bielkovinové koktejly a ich priaznivé účinky na organizmus Najlepšie recepty na bielkovinové koktejly a ich priaznivé účinky na organizmus

Aký je vplyv bielkovín na organizmus, prečo je bielkovinový koktejl skvelým riešením pre zvýšenie hmotnosti aj pre diétu a ako by sa mal pripraviť?

#výživa
BLOG Vedomé zdravé ľahké letné jedlá  Vedomé zdravé ľahké letné jedlá  Vedomé zdravé ľahké letné jedlá 

V letných horúčavách sa ľahko zníži chuť do jedla, netreba však zabúdať na to, že telo potrebuje správne množstvo výživných látok aj v týchto dňoch.
 

#výživa
BLOG Diétna večera: 5 + 1 super večera s receptom Diétna večera: 5 + 1 super večera s receptom Diétna večera: 5 + 1 super večera s receptom

Ktoré sú najväčšie mýty brániace diéte, aká je pravda o diétnej večeri a aké recepty na diétnu večeru sa oplatí poznať?

#výživa
BLOG Tehličky za krátky čas? Nie je to nemožné! Tehličky za krátky čas? Nie je to nemožné! Tehličky za krátky čas? Nie je to nemožné!

Aj keď väčšinou záleží na základnej línie, kedy môžete mať skutočne tehličkové brucho, ak ste odhodlaní a naozaj sa snažíte mať tehličky ako Jason Statham čo najskôr, dobrou správou je, že áno, tehličkové brucho môže byť reálny, dosiahnuteľný sen.

#šport
BLOG Domáce cvičenie a tréningový plán pre začiatočníkov Domáce cvičenie a tréningový plán pre začiatočníkov Domáce cvičenie a tréningový plán pre začiatočníkov

Domáce cvičenie má mnoho výhod, z spomedzi ktorých je najdôležitejšie to, že môžeme vykonávať cviky s vlastnou váhou - budeme mať k tomu všetko!

#šport #vysnívaná postava
BLOG Bezlepková diéta: V čom sa nachádza lepok? Bezlepková diéta: V čom sa nachádza lepok? Bezlepková diéta: V čom sa nachádza lepok?

Čo je lepok, čo spôsobuje citlivosť na lepok, v čom sa nachádza lepok a čo sú bezlepkové jedlá a ako vyzerá bezlepková diéta a jedálniček?

#výživa #zdravie
BLOG Potravinová intolerancia: príznaky, príčiny, typy, liečba Potravinová intolerancia: príznaky, príčiny, typy, liečba Potravinová intolerancia: príznaky, príčiny, typy, liečba

Aký je rozdiel medzi potravinovou alergiou a potravinovou intoleranciou, aké sú príznaky potravinovej intolerancie a ako je možné vykonať test potravinovej intolerancie doma?

#výživa #zdravie
BLOG Zoznam potravín s vysokým obsahom bielkovín na chudnutie Zoznam potravín s vysokým obsahom bielkovín na chudnutie Zoznam potravín s vysokým obsahom bielkovín na chudnutie

Nechcete schudnúť zo svalov? Zistite, ktoré jedlá s vysokým obsahom bielkovín môžete bezpečne konzumovať počas diéty!

#výživa #zdravie
BLOG Tréningový plán pre ženy na dosiahnutie vysnívanej postavy Tréningový plán pre ženy na dosiahnutie vysnívanej postavy Tréningový plán pre ženy na dosiahnutie vysnívanej postavy

Na dosiahnutie požadovanej postavy sú potrebné najmä 2 veci: správna strava a dobre fungujúci a osvedčený tréningový plán špeciálne pre ženy!

#šport #vysnívaná postava
BLOG Vyzerá aj váš obed, ktorý obsahuje 600 kalórií takto? Vyzerá aj váš obed, ktorý obsahuje 600 kalórií takto? Vyzerá aj váš obed, ktorý obsahuje 600 kalórií takto?

V tom prípade sa musíme ihneď porozprávať! Aj vy ste pochybili tak, ako väčšina našich dietujúcich. Ale nemajte obavy, zozbierali sme najdôležitejšie informácie, ktoré, ak budete dodržiavať zefektívnia vašu diétu!

#výživa
BLOG Zmena životného štýlu krok za krokom: 5 princípov a to, čo bude nasledovať Zmena životného štýlu krok za krokom: 5 princípov a to, čo bude nasledovať Zmena životného štýlu krok za krokom: 5 princípov a to, čo bude nasledovať

Oboznámte sa so základmi zmeny životného štýlu, stravovania, receptov - a využite ich na vytvorenie vyváženého a zdravého životného štýlu!

#životný štýl

Vaše obľúbené produkty

Veselý čaj

40-45 dávok

Máte stresové obdobie? Vypite si šálku veselého čaju každé ráno alebo večer, a budete mať vydarený deň!

8,00 €

Odstrániť

VANILKOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií

Kokteilový prášok s klasickou vanilkovou príchuťou sa vám nikdy nepreje: môžete ho piť samostatne alebo ho môžete ochutiť škoricou, kakaovým práškom alebo arómami bez pridaného cukru.

25,90 €

Odstrániť

Zelený čaj

40-45 dávok

Zelený čaj je veľmi mnohostranný nápoj: povzbudzuje myseľ a telo, podporuje procesy detoxikácie. Už jednou šálkou denne urobíte veľa pre seba!

11,00 €

Odstrániť

BANÁNOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií, BEZLEPKOVÝ

S našim exotickým jemným koktejlom s banánovou príchuťou diéta sa stane potešením! Je bezlepkový, takže ho môžu s dôverou konzumovať aj tí, ktorí sú naň citliví.

25,90 €

Odstrániť

Akcie a typy vo Vašej doručenej pošte

Objednajte online!
Objednajte online! webshop

Vlastníte internetový obchod, fitnes štúdio, drogériu alebo máte obchod s reform potravinami a biopotravinami?

Hľadáme nových obchodných partnerov. Kontaktujte nás na info@idealbody.sk a čoskoro sa vám ozveme!